Originele accessoires
Arocs

Originele accessoires

Voor vele individuele ontwerpmogelijkheden.

Met de Atego bent u uitstekend voorbereid op het gebruik in het bouwverkeer. Om nog beter kunnen voldoen aan uw persoonlijke voorstelling van het perfecte bouwvoertuig, is er een uitgebreid assortiment Mercedes‑Benz Trucks Original-accessoires beschikbaar – voor vele individuele ontwerpmogelijkheden. waarmee u de truck helemaal naar eigen wens kunt vormgeven.

De daklampenbeugels van robuust, hoogglans gepolijst rvs ogen niet alleen fraai, maar bieden ook ruimte aan maximaal vier werklampen. De ronde of rechthoekige werklampen zorgen voor het nodige licht op de bouwplaats. De daklampenbeugels zijn in verschillende varianten voor de Arocs-cabines leverbaar.

De voordelen op een rij.

  • Daklampenbeugels34 en verstralers voor een beter zicht, ook in led-uitvoering
  • Verwijderbare asbak voor de bekerhouder aan de chauffeurs- en bijrijderszijde
  • Geel led-zwaailicht voor transporten die extra oplettendheid vergen
  • Precies op maat gemaakte, hoogwaardige rubbermatten ter bescherming tegen beschadiging en vuil
  • Afsluitbare tankdop voor brandstof- en AdBlue®-tanks
  • Standairconditioning met lage opbouwhoogte op de plek van het dakluik
  • Windgeleider voor de zijruit260 voor tochtarm rijden met open zijruit

Met de verwijderbare asbak met klapdeksel blijven de cabine en het milieu schoon. De asbak wordt op de plek van de bekerhouder aan de chauffeurs- en bijrijderszijde aangebracht.

Het gele zwaailicht op het dak wordt gebruikt voor transporten die vanwege de afmetingen of het gewicht extra oplettendheid vergen. Het zwaailicht kan met een afzonderlijk leverbare adapterplaat worden gemonteerd.

De afsluitbare tankdop maakt brandstofdieven het leven zuur en is dankzij het éénsleutelsysteem gemakkelijk en comfortabel te gebruiken.

Content genuine accessories 05

Bescherming en comfort. De stoelhoezen beschermen de stoelen tegen slijtage, beschadiging en vuil. Ook voelen ze aangenaam aan en zijn ze eenvoudig en slipvast aan te brengen. 

Omhoog