Actros
Onze trucks

Actros

Distributietransport. 18 – 26 ton.

Een truck die nu al doet waar andere alleen nog maar over spreken. De Actros komt beter dan ooit tevoren tegemoet aan de steeds groeiende eisen van het zware distributievervoer. Met meer efficiëntie. Met uniek comfort. En met voorbeeldige betrouwbaarheid.

Hiervoor hebben we hem met toonaangevende technische innovaties uitgerust, die het brandstofverbruik merkbaar verlagen, de inzetbaarheid en veiligheid verder verhogen en de chauffeur in het internationaal zwaar distributievervoer nog beter ondersteunen om zijn taken te kunnen vervullen. Unieke, op de toekomst gerichte connectiviteit en het harmonieuze samenspel van intelligente hulpsystemen zijn extra attributen, die de Actros kenmerken – en de basis leggen voor het feit dat u voor praktisch ieder gebruik in het zware distributievervoer over een uitstekend geconfigureerd, uiterst efficiënt voertuig kunt beschikken.

Uw voordelen op een rij.

  • Meer comfort door Multimedia Cockpit267, MirrorCam271 en elektrisch bediende parkeerrem
  • Als optie voor bepaalde Actros Active Drive Assist 2287, 248, 284 om de bestuurder actief te ontlasten en om voor meer veiligheid te zorgen onderweg.
  • Verschillende voertuig- en opbouwfuncties eenvoudig met behulp van het secundaire multitouchdisplay262 bedienen en aansturen
  • Mercedes-Benz Trucknavigatie262, 244 en verkeerstekenassistent287, 262, 244
  • Nieuwe sleutel, comfortvergrendeling
  • Ruime keuze aan comfortabele stoelen met veel verstelmogelijkheden
  • Active Drive Assist 2248 voor meer rijcomfort en hoge efficiëntie

Comfort is meer dan alleen luxe. Het is ons antwoord op de steeds zwaardere eisen in het zware distributietransport, dat voor aangename arbeids- en rijvoorwaarden zorgt.

Modern, ergonomisch, praktisch, motiverend en, niet in de laatste plaats, efficiëntieverhogend. Of u nu chauffeur of ondernemer bent – hiervan zijn we overtuigd: u zult onder de indruk zijn van de werkplek in de Actros. De werkplek staat garant voor de beste werk- en rijomstandigheden voor de chauffeur. En dankzij een slimme verbinding tussen de chauffeur en uw transportonderneming kan de efficiëntie van uw logistieke processen aanzienlijk worden verhoogd.

Content Actros distribution 05

De Actros staat voor betrouwbare, brandstofbesparende voertuigtechniek, lagere kosten en hogere opbrengsten.Of kortweg:meer rendement. Een lager brandstofverbruik draagt aanzienlijk bij aan het rendement. De Actros heeft al in de dagelijkse praktijk bewezen over deze eigenschap te beschikken.

Met de Actros verschijnt nu een vrachtwagen op de weg die nog eens tot 5% uitspaart.Bijvoorbeeld door de verder geoptimaliseerde aandrijflijn, het gebruik van de MirrorCam271 en de verder ontwikkelde Predictive Powertrain Control, die er nu ook op provinciale wegen voor kunnen zorgen dat het verbruik daalt.

Zuinige, betrouwbare Euro VI-motoren in vier cilinderinhoudklassen. Toekomstgerichte techniek, met een vermogen tot 460 kW (625 pk) en een maximumkoppel tot 3.000 Nm.

Met zes varianten heeft de Actros voor het distributietransport vanaf 18 ton altijd een cabine waarin efficiënt kan worden gewerkt dankzij een eenvoudige bediening. Wanneer de volledige opbouwlengte gevraagd wordt, vormt de S-cabine ClassicSpace de eerste keuze. De M-cabine ClassicSpace is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik overdag en de M-cabine CompactSpace voor opbouw boven de cabine. Een goed overzicht en een hoog laadvermogen zijn troeven van alle cabinevarianten.

Omhoog